Προφίλ

Η επιχείρηση μας διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών συστημάτων Αλουμινίου και κατασκευών Σιδήρου.

Η δραστηριότητα μας επεκτείνεται τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια έργα, ενώ η άρτια εξειδίκευσή μας είναι εγγύηση για την ποιότητα των κατασκευών που αναλαμβάνουμε.

Στο τομέα των συστημάτων αλουμινίου συνεργαζόμαστε με τις εταιρείας παραγωγής κουφωμάτων Europa, ETEM και Aloumil παρέχοντας στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής από ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και τύπων.

Επίσης κατασκευάζουμε και τοποθετούμε πόρτες, παράθυρα, ρολά, αντικουνουπιτικές σήτες, γκαραζόπορτες, πόρτες ασφαλείας καθώς και κάθε είδους ειδικές κατασκευές και κατασκευές σιδήρου. Πλήρη την γκάμα των υπηρεσιών μας μπορείτε να την δείτε εδώ.

Έδρα της επιχείρησης μας είναι η Τρίπολη με βάσει την οποία αναλαμβάνουμε έργα σε Πελοπόννησο και Αττική.
Παραδίδουμε πάντα κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμεί ο πελάτης σε τιμές ανταγωνιστικές και μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.

Όλες οι κατασκευές μας, συνοδεύονται από πιστοποιητικό CE.
Χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά, τις πιο σύγχρονες τεχνικές και το μεράκι για τη δουλειά μας είμαστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για κάθε είδους κατασκευή που σας ενδιαφέρει.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Μουρούτσος